Θέση Εργασίας- Υπεύθυνος γραμμής παραγωγής κρεάτων και κρεατοσκευασμάτων

Η Αφοί Κομπατσιάρη ΑΕ, μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες μαζικής εστίασης στην Ελλάδα αναζητά υπεύθυνο για την γραμμή παραγωγής κρεάτων και κρεατοσκευασμάτων, στην περιοχή της Ασσήρου Θεσσαλονίκης.

Βασικές Αρμοδιότητες

  • Προγραμματισμός και έλεγχος της παραγωγικής διαδικασίας
  • Επίβλεψη και συντονισμός των χειριστών παραγωγής
  • Γνώση και τήρηση διαδικασιών υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων (HACCP, ISO κ.λπ.)
  • Επιτήρηση διαδικασιών καθαριότητας – εξυγίανσης χώρων παραγωγής
  • Έλεγχος εισερχόμενων α’ υλών και εξερχόμενων τελικών προϊόντων
  • Τήρηση αρχείου παραγωγής και ιχνηλασιμότητας α’ υλών & τελικών προϊόντων

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Εκπαίδευση και Προϋπηρεσία:
  • Πτυχίο Γεωπόνου Ζωικής Παραγωγής ή σχετικού με τη θέση κλάδου
  • Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν
  • Ικανότητα διαχείρισης ομάδας ανθρώπων (20-30 ατόμων)
  • Άριστη γνώση χρήσης Η/Υ (περιβάλλον MS Office)
  • Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση είναι απαραίτητη
  • Επικοινωνιακές και οργανωτικές ικανότητες
  • Αποτελεσματικότητα στη διαχείριση προσωπικού
  • Ομαδικότητα και πνεύμα συνεργασίας
  • Άριστη διαχείριση χρόνου
  • Αμεσότητα και ευελιξία στην επίλυση προβλημάτων
  • Προσοχή στη λεπτομέρεια και πιστή εφαρμογή αυστηρών πρωτοκόλλων

Η εταιρεία προσφέρει:

  • Πλήρης απασχόληση
  • Ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών
  • Άριστο εργασιακό περιβάλλον
  • Συνεχής επιμόρφωση και εκπαίδευση

Αποστολή βιογραφικών με τη σημείωση ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ – ΑΣΣΗΡΟΣ στο email: mosxoum@kobatsiaris.gr

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για διευκρινίσεις,

Με εκτίμηση,

ΜΑΡΙΑ ΜΩΥΣΙΔΟΥ
Περιφέρεια Β. Ελλάδος |
Γραμματεία

ΑΦΟΙ ΚΟΜΠΑΤΣΙΑΡΗ Α.Ε.
Πολυτεχνείου 31 | 54626 |
Θεσσαλονίκη |
Τ. 2310 541700 | F. 2310 531610 |
E-Mail: thessaloniki@kobatsiaris.gr |
www.kobatsiaris.gr

Scroll to Top