Η Αφοί Κομπατσιάρη ΑΕ, μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες μαζικής εστίασης στην Ελλάδα αναζητά υπεύθυνο για την γραμμή παραγωγής κρεάτων και κρεατοσκευασμάτων, στην περιοχή της Ασσήρου Θεσσαλονίκης.
Βασικές Αρμοδιότητες
- Προγραμματισμός και έλεγχος της παραγωγικής διαδικασίας
- Επίβλεψη και συντονισμός των χειριστών παραγωγής
- Γνώση και τήρηση διαδικασιών υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων (HACCP, ISO κ.λπ.)
- Επιτήρηση διαδικασιών καθαριότητας – εξυγίανσης χώρων παραγωγής
- Έλεγχος εισερχόμενων α’ υλών και εξερχόμενων τελικών προϊόντων
- Τήρηση αρχείου παραγωγής και ιχνηλασιμότητας α’ υλών & τελικών προϊόντων
Απαραίτητα Προσόντα:
- Εκπαίδευση και Προϋπηρεσία:
- Πτυχίο Γεωπόνου Ζωικής Παραγωγής ή σχετικού με τη θέση κλάδου
- Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν
- Ικανότητα διαχείρισης ομάδας ανθρώπων (20-30 ατόμων)
- Άριστη γνώση χρήσης Η/Υ (περιβάλλον MS Office)
- Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση είναι απαραίτητη
- Επικοινωνιακές και οργανωτικές ικανότητες
- Αποτελεσματικότητα στη διαχείριση προσωπικού
- Ομαδικότητα και πνεύμα συνεργασίας
- Άριστη διαχείριση χρόνου
- Αμεσότητα και ευελιξία στην επίλυση προβλημάτων
- Προσοχή στη λεπτομέρεια και πιστή εφαρμογή αυστηρών πρωτοκόλλων
Η εταιρεία προσφέρει:
- Πλήρης απασχόληση
- Ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών
- Άριστο εργασιακό περιβάλλον
- Συνεχής επιμόρφωση και εκπαίδευση
Αποστολή βιογραφικών με τη σημείωση ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ – ΑΣΣΗΡΟΣ στο email: mosxoum@kobatsiaris.gr
Παραμένουμε στη διάθεσή σας για διευκρινίσεις,
Με εκτίμηση,
ΜΑΡΙΑ ΜΩΥΣΙΔΟΥ
Περιφέρεια Β. Ελλάδος |
Γραμματεία
ΑΦΟΙ ΚΟΜΠΑΤΣΙΑΡΗ Α.Ε.
Πολυτεχνείου 31 | 54626 |
Θεσσαλονίκη |
Τ. 2310 541700 | F. 2310 531610 |
E-Mail: thessaloniki@kobatsiaris.gr |
www.kobatsiaris.gr