ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ -ΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ‘ΕΧΘΡΟΙ ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ’ και ‘ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ’

Ανακοινώνεται στους φοιτητές του 8ου (Η΄) εξαμήνου που παρακολουθούν το μάθημα ‘ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ’ ότι την Τρίτη, 19/3/2024 θα πραγματοποιηθεί μια παρουσίαση και για τα δύο τμήματα όπως έχουν διαμορφωθεί από την αρχή του εξαμήνου, στο αμφιθέατρο του Τμήματος Γεωπονίας, μεταξύ 9.15-11.15.

Θα ακολουθήσει η κοινή παρουσίαση του μαθήματος ‘ΕΧΘΡΟΙ ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ’ μεταξύ 11.15-13.15, επίσης στο αμφιθέατρο του Τμήματος Γεωπονίας, την οποία θα παρακολουθήσουν τα δύο τμήματα των φοιτητών του τρέχοντος εξαμήνου, όπως αυτά διαμορφώθηκαν για το συγκεκριμένο μάθημα.

Αυτή η κατ’ εξαίρεση ρύθμιση είναι αναγκαία λόγω αργίας τη Δευτέρα 18/3/2024, ώστε να υπάρχει ομοιομορφία στις παραδόσεις των δύο μαθημάτων (να παρουσιάζονται στη διάρκεια κάθε εβδομάδας οι εχθροί και οι ασθένειες του κάθε είδους οπωροκηπευτικών).

Οι παραδόσεις των μαθημάτων τις επόμενες εβδομάδες θα ακολουθήσουν το ωρολόγιο πρόγραμμα του τρέχοντος (εαρινού) εξαμήνου.

Scroll to Top