Αρχική » Νέα » Εγγραφές-Δηλώσεις μαθημάτων για το χειμερινό εξάμηνο ακαδημαϊκού έτους 2020-2021

Ιστορικό

Τμήμα Γεωπονίας

Χάρτης

Εγγραφές-Δηλώσεις μαθημάτων για το χειμερινό εξάμηνο ακαδημαϊκού έτους 2020-2021

Αγαπητοί φοιτητές,

σας ενημερώνουμε ότι, η ηλεκτρονική Εγγραφή – Δήλωση μαθημάτων για το χειμερινό εξάμηνο ακαδημαϊκού έτους 2020-2021 μπορεί να πραγματοποιηθεί κατά την περίοδο:

από 09/10/2020  έως  15/10/2020. Το χειμερινό εξάμηνο ξεκινά στις 12 Οκτωβρίου.

Οι φοιτητές συνδέονται στο https://students.uowm.gr

Οδηγίες για τους φοιτητές σας στην διεύθυνση https://noc.uowm.gr/www/newstudents/

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΟΥ 3ου ΕΞΑΜΗΝΟΥ

Οι φοιτητές/τριες του 3ου εξαμήνου θα πρέπει να δηλώσουν  ΜΟΝΟ ΕΝΑ από τα μαθήματα επιλογής του προγράμματος σπουδών λαμβάνοντας υπόψη τα εξής :

 1. Όσοι/ες επιλέξουν την κατεύθυνση Φυτικής Παραγωγής θα πρέπει υποχρεωτικά να δηλώσουν ΜΟΝΟ το μάθημα «Εισαγωγή στα Γεωργικά Φάρμακα».
 2. Όσοι/ες επιλέξουν την κατεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας θα πρέπει υποχρεωτικά να δηλώσουν ΜΟΝΟ το μάθημα «Αγροτική Κοινωνιολογία».
 3. Όσοι/ες επιλέξουν την κατεύθυνση Ζωικής Παραγωγής μπορούν να δηλώσουν ΕΝΑ από τα ακόλουθα μαθήματα επιλογής:
  • «Εισαγωγή στα Γεωργικά Φάρμακα»
  • «Αγροτική Κοινωνιολογία»
  • «Ποιότητα Αγροτικών Προϊόντων»
  • «Δειγματοληψία Αγροτικών Προϊόντων»

 

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

 1. Δηλώνετε αρχικά τα μαθήματα του τυπικού εξαμήνου που παρακολουθείτε και έπειτα τα μαθήματα των προηγουμένων εξαμήνων.
 2. Το ανώτατο όριο του συνόλου των δηλουμένων μαθημάτων είναι: ο αριθμός των μαθημάτων του τυπικού εξαμήνου του φοιτητή + (3) τρία μαθήματα προηγούμενων εξαμήνων), πχ οι φοιτητές του 3ου εξαμήνου δηλώνουν 7+3=10 μαθήματα συνολικά.
 3. Η δήλωση θεωρείται έγκυρη μόνο όταν οριστικοποιηθεί. Προσοχή μην προβείτε στην οριστικοποίηση της δήλωσης μαθημάτων σας, πριν ανακοινωθούν οι βαθμολογίες σας στην τρέχουσα εξεταστική περίοδο, περιμένετε πρώτα να αναρτηθούν και έπειτα οριστικοποιήστε (πριν την λήξη της προθεσμίας).

 

Η Εγγραφή – Δήλωση μαθημάτων των πρωτοετών φοιτητών (έτος εισαγωγής 2020-20) και μόνο για το Α΄ χειμερινό εξάμηνο, θα γίνει από τη γραμματεία του τμήματος.

 

Από τη Γραμματεία του Τμήματος