Αρχική » Μόνιμες ανακοινώσεις » Εξετάσεις εαρινού εξαμήνου ακαδ. έτους 2019-2020 » Διαδικασία σύνδεσης Φοιτητών, για συμμετοχή στις εξετάσεις

Ιστορικό

Τμήμα Γεωπονίας

Χάρτης

Διαδικασία σύνδεσης Φοιτητών, για συμμετοχή στις εξετάσεις

Εισερχόμαστε στην εικονική αίθουσα Zoom,πχ. Agro2 που αναφέρεται στο πρόγραμμα εξεταστικής, την ώρα που γράφουμε το μάθημα, με τον τρόπο που μπαίναμε για να παρακολουθήσουμε μάθημα.

Συνδεόμαστε στη διεύθυνση  https://exams.uowm.gr/ , κάνουμε είσοδο στην πλατφόρμα μέσω του ιδρυματικού μας λογαριασμού και μπαίνουμε στην καρτέλα μας με τα μαθήματά μας.

Κάνουμε κλίκ πάνω στο εικονίδιο του μαθήματος στο οποίο εξεταζόμαστε και θα δούμε μία εικόνα σαν αυτή που φαίνεται παρακάτω:

Ακολουθεί link με βίντεο, όπου δείχνεται αναλυτικά η διαδικασία που θα ακολουθηθεί.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!  Εφόσον έχουμε κάνει ήδη σύνδεση στην αίθουσα μέσω Zoom, όπως περιγράψαμε παραπάνω, δεν χρειάζεται να κάνουμε το πρώτο βήμα του βίντεο, όπου στις Γενικές Πληροφορίες, μας λέει να τρέξουμε το εικονίδιο σύνδεσης στην εικονική αίθουσα Zoom. (Άν κατά λάθος το κάνουμε, θα μας ξαναβάλει στην αίθουσα Zoom, όπου ήδη βρισκόμαστε).

Αυτό θα το εκτελούσαμε, άν είχαμε τρέξει απ’ ευθείας το https://exams.uowm.gr/ και δεν είχαμε συνδεθεί μόνοι μας, εξ’ αρχής στην αίθουσα.

Άρα, εκτελούμε από την κατηγορία Εξεταστική, την Ταυτοποίηση Χρήστη, και ακολουθούμε τα βήματα του βίντεο.

Βίντεο οδηγού σύνδεσης